Sidor

onsdag 29 december 2010

Julhelgen

Mkt folk. Jag jobbade till kvart i 9! Deni. Händer inte ofta. Så ja kom hem strax efter halv10, när man slutar 20 så känns det ganska sent. Sen ja kommit hem så har jag spelat lite betapet och sett lite fotboll.

Julhelgen var trevlig :) Julgröt med Hannes släkt, sen for vi hem till Inger och Greger och öppnade lite presenter och åt lite godis. Vi hann nästan i tid till Kalle i ersmark, men vi missade början. Så där såg vi Kalle sen åt vi julmat och öppnade klappar. Liam var populärast! :)

På juldagen så gjorde vi inte alltför mkt, kollade lite på våra klappar. Kristofer kom förbi ett tag och drack lite kaffe, roligt att träffa brorsan! Sen hämtade Linn oss och vi åkte till ersboda och åt mat! Gott och trevligt :)

Söndagen jobbade jag, Sanna med, sen när det var färdigjobbat gjorde vi oss klara och sen for vi till Invito för lite vin och lite trevligheter. Jag åt Oxfile med anklever typ. Det va sjukt gott, anklevern var lite konstigt men allt annat sjukt gott. Notan hamnade ju inte på gratis, men det vare värt :)

Det va hela julhelgen. Var en bra jul. Men fort vad det går! Snart är det nyår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar